Živimo v času, ko se hranimo z živili ali hrano za naše fizično telo, vendar uporabljamo še drugo hrano, ki jo imenujemo Misli. Imamo slabe in dobre misli ozroma negativne in pozitivne misli. To je hrana, ki usmerja naše življenje.

Predvsem bi se posvetil slabi hrani ali slabi misli. Kaj misel sploh je?

Misel je oblika našega zapisa, ki ga ustvarimo v naših možganih. Zapis je lahko ustvarjen na več načinov: z občutki, z doživetji, videnjem, v slišni obliki. Naše življenje je sestavljeno iz nasprotij, npr. svetloba - tema, ljubezen - sovraštvo, sreča - nesreča, mir - nemir, zdravje - bolezen,...
Imamo misli, ki jih delimo v pozitivne in negativne. Pozitivne misli nam prinesejo lepe in dobre stvari v naše življenje z našim delovanjem, negativne misli pa nam prinesejo negativne situacije z nalogo, da jih spremenimo v pozitivne. One so naš najboljši učitelj. Imenujemo jih tudi slabe misli, prekletstvo, demonske misli, demonske sile.

Kako jih spoznati in se z njimi soočiti? Kako delujejo? Kje so najbolj aktivne? To so vprašanja, na katera naj bi vsak iskal odgovor.

mind-control


ENERGIJA PREKLETSTVA

Iz različnih verskih pogledov oz. z drugimi besedami, imenujemo to energijo demonska, hudičeva, satanova...
Ta energija je veliko bolj poznana kot demonska, ki se največkrat pojavi, ko potlačimo določene nagone. Potlačitev določenih nagonov je dobra podlaga za ustvarjanje demonskih energij.

V srednjeveškem času je bilo v Evropi asketsko življenje na pohodu in je bila potlačitev naravnega spolnega nagona vzrok, da so lahko nastale »astralne pošasti«, ki so se največ izrazile v obliki spolno nenasitnih demonov ženske in moške oblike (inkubus in sukubus). Te demone najbolj opazimo pri mladostnikih v času pubertete. So zelo neprijetni, včasih posesivni, agresivni in težko obvladljivi. Mladostnike lahko toliko daleč zasvojijo, da se to v fizični obliki pozna kot premikanje predmetov, pokanje šip, ogledal... To znanost imenuje tudi kot razgrajaški duh (poltergeist).

Vsaka misel, ki ima v sebi zapis sovraštva, jeze, neprivoščljivosti, poznane kot fovšije, negotovosti, zamere, prizadetosti, agresije, nemira... je to misel, ki ima naboj prekletstva, magijske energije. Kamorkoli ali kjerkoli je ta misel usmerjena, v miselni ali govorni obliki, ima demonsko delovanje na situacije ali osebe. Vse to je lahko obsojeno na celo življenjsko obdobje nesreč in slabega življenja.

Z zavedanjem in očiščenjem in zaščito lahko to obdobje prekinemo in zaživimo boljše življenje. Slabe misli lahko imenujemo temne, mračne, dobre misli pa svetle, jasne. Ko prižgemo luč v temnem prostoru, tema izgine. Ko v naši notranjosti odpremo vrata dovolimo, da svetloba izpodrine temo (slabe misli). To je rešitev. Kako do nje?

Zavedati se moramo, da se zemlja vrti in mi z njo. Vse kar damo v »eter«, se nam vrne nazaj, ali je to dobro, ali slabo. Vrnjeno dobimo v različnih oblikah (poškodbe, bolezni, psihična stanja, odvisnosti različnih oblik... / zdravje, sreča, mir, harmonija, radost, veselje...) nam osebno, našim otrokom, staršem in sorodnikom.

luc

Z dobrimi mislimi
že v trenutku ustvarimo energijo zapisa, ki nam prinese blagostanje, za katerega smo prosili s srcem ali duhovno naravnanostjo.

Slabe misli nam ravno tako prinesejo blagostanje, ki je lahko izraženo v obliki težkih življenjskih preizkušenj kot so bolezni, nesreče, pomanjkanje vitalne energije, smrti v družini... in vse to z namenom, da spoznamo svoje slabe misli, jih osvobodimo, odpustimo in spremenimo svojo notranjo naravnanost v dobre, svetle misli.

Osvoboditev svoje preteklosti in sedanjosti slabih misli so pogoj za kvaliteto življenja v prihodnosti. Energija, ki vodi misli je zelo skrivnostna in spreminja obliko tako, da vsakega posameznika na svoj način pelje skozi preizkušnjo (slabo ali dobro) in se pokaže, da je to pravilno in resnično. Naš um je najbolj na udaru za to energijo. S srcem jo lahko spoznamo in jo znamo usmeriti v dobrobit sebi.

Kako jo prepoznati, osvoboditi, se soočiti z njo? Pomoč vam je ponujena.

Priporočena tehnika zdravljenja:

  • psihoterapija
  • blagoslov hiše
  • energetska terapija očiščevanja

Modrost je poslušati in slišati, gledati in videti.

"Vedno s srcem glej in ne z očmi, pa boš vedno videl bistvo vseh stvari."

Edvard Berginc,

Za brezplačno svetovanje in naročila za obisk me pokličite na telefon: 041 202 147 ali mi pišite na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..