Otroci so naše bogastvo. Ob njih se učimo biti človek, starš, prijatelj, partner. Z njimi smo v življenjski šoli, diploma je univerzalna za vsakega posebej. Nikoli ne pozabimo, da naša lastna vlaganja prinašajo lahko tako negativne kot pozitivne rezultate. Otroci so zelo velik in močan magnet, ki privlači vse kar je v tistem trenutku v etru (v zraku) in do šestega leta starosti vtisnejo vse v svoj trajen spomin. V obdobju odraščanja v mladostnika so faze, ki zahtevajo veliko vlaganja starejših oseb (staršev, sorodnikov, družbe), da dobijo napotke za samostojno življenje. To je čas komunikacije, čas poslušanja in slišanja.
Ne pozabimo, da smo vsi samo starejši otroci, ki poslušajo in iz izkušenj učijo mlajše otroke. Vprašajmo se, kakšen starš sem? Pomoč nam je ponujena. Spremeniti sebe, pomeni sprejeti druge takšne kot so in s tem življenje v okolju, v katerem živimo.

Bodimo kruh, da bodo ljudje okoli nas lažje živeli. Sovraštvo je največji morilec nas samih. Gledaj z očmi, pa boš videl bistvo vseh stvari.

Novejša generacija otrok zahteva zelo drugačen pristop, vzgojo in pripravo za čas, ki prihaja.

Priporočene tehnike zdravljenja:

  • terapija za otroke
  • reiki terapija
  • skupinska terapija

Za brezplačno svetovanje in naročila za obisk me pokličite na telefon: 041 202 147 ali mi pišite na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

otroci