Zakorakali smo v zimski čas. To je obdobje virusov, katerih posledica so prehladi, gripa, angine in razna pljučna obolenja.

Vsakemu bi priporočal, da se v tem času zamisli, kaj je napravil za svoje zdravje, kakšno preventivo je uporabil, da do teh stanj, zgoraj opisanih, ne bi prišlo. Če niste nič od tega napravili, je čas za akcijo.

Priporočal bi vam, splošen energetski pregled stanja vašega fizičnega in energetskega telesa. S pravilnim delovanjem imunskega sistema s prehrano, vnosom dovolj beljakovin, proteinov, mineralov, vitaminov v naše telo popolnoma uravnovesimo metabolizem. Ojačamo imunski sistem, naše telo lažje zadiha in smo odporni za vse vremenske spremembe, tako v zimskem času, kot ostalih letnih časih.

Lepo je, da poskrbimo za fizično zdravje, tudi na način, da redno gremo na sveži zrak na sprehod, da v domu prezračimo prostore, uživamo dovolj tekočine in smo primerno oblečeni (ne preveč, ne premalo). Tekočina ni samo v hrani (juhe, čaji…), ampak je potrebno piti vodo, ki je pomembna za pravilno delovanje ledvic in celega organizma, kajti naše telo je sestavljeno iz 80% vode. Zaradi stalnega odvajanja vode iz telesa (potenje, uriniranje…), je le to nujno nadomestiti. Iz izkušenj vam povem, da starejši ljudje imajo težavo s pitjem tekočine in posledica tega je pri njih pogoste dehidracije in slabšanje imunskega sistema. Naprošam pa tudi osebe, ki skrbite za starejše ljudi na njihovih domovih, da tudi njim pomagate, da zaužijejo dovolj tekočine, da dobijo sveži zrak, da jih zaščitite pred zunanjimi okužbami in zunanjimi virusi.

Priporočam bi vam splošen energetski pregled stanja vašega fizičnega in energetskega telesa, z energetsko diagnostiko in terapije:

  • bioenergetska terapija,
  • reiki terapija,
  • iniciacija zdravljenja,
  • vibrionika.

Vso zgoraj navedeno pomoč vam lahko ponudim. Za starejše ali nemobilne se lahko dogovorimo tudi za obisk na domu.

Za dodatne informacije me pokličite na 041 202 147 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.