9. Srečanje praktikantov Reiki - torek 4. 2. 2020 ob 18.00 do 20.00

srecanje-reiki-maj19Univerzalna življenjska energija (REIKI) je energija brez katere ne bi mogli živeti. Vsebuje vse zasnove, ki so potrebne za fizično in duhovno življenje. Po našem telesu pomaga pretakati vse zasnove, da lahko fizično živimo tukaj sedaj in duhovno bogatimo naše življenje. Uči nas pravilnega odnosa do življenja tukaj na zemlji skozi energetski in duhovni pogled. Je neotipljiva in deluje globinsko. Z njo si pomagamo odstranit blokade,težave v fizičnem telesu, ki so posledica našega razmišljanja (bolezni poškodbe..) in čustvene blokade (vzorci,prepričanja,strahove,zamere,dvome…).IZVEDLI DUHOVNO PROŠNJO ZA UREDITEV IZREDNIH RAZMER V SVETU. VABLJENI V ČIM VEČJEM ŠTEVILU. HVALA.  

Vabljeni in dobrodošli vsi praktikanti,ne glede kje in kdaj ste opravili seminar (potrdilo) in osebe ,ki želite praktično izkušnjo z UNIVERZALNO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO. Prosim za predhodne prijave. Prispevek za srečanje je 10E.

Predavanje z naslovom JEZA - torek 18.2.2020 ob 18.00 do 20.00                                                       

Beseda ki ima veliko moč in vpliva na delovanje v našem življenju. Njen lastnik je Ozavestnik, ki jo kot orodje uporablja za spreminjanje nas samih. Ni samo beseda. Je stanje, čustvo, vzorec, prepričanje.. Vsak jo imenuje s svojim imenom, tako kot jo tudi zazna v svojem telesu. V njej se skrivajo še druga stanja,čustva.., ki imajo negativen naboj in razdiralno moč (agresija, maščevalnost, nevoščljivost, zamera…) Ona nas razdvaja od svojega bistva (duša) in tako postanemo tujci samemu sebi in drugim. Kako jo prepoznati, sprejeti in jo osvoboditi? Več na predavanju. Prispevek za srečanje je 10E.

Seminar Reiki 1. Stopnja - sobota 22.2.2020

1. stopnja deluje na dvigu vibracije fizičnega telesa. Spet začutimo sebe v naravni zasnovi. Z njo očistimo in revitaliziramo fizično telo. Priporočam jo vsem osebam. LETA niso omejitev.

Na vse dogodke ste vabljeni s prijavami na GSM 041 202 147 Edvard, email; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., z imenom, priimkom in elektronski naslov.

 

Za dodatne informacije me pokličite na 041 202 147 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zaradi lažje organizacije, ki je povezana z uporabo prostorov v SREČNI HIŠI na Tumovi 5 v Novi Gorici, vas prosim za pravočasne prijave najmanj 3 dni pred dogodkom na zgornje naslove.

V pričakovanju vašega obiska vas lepo pozdravljam EDVARD BERGINC REIKI MOJSTER IN UČITELJ www. naravno zdravilstvo.com

 

VEDNO SE ZAVEDAJ,DA TVOJ LASTNI VLOŽEK V SEBE OBRODI VELIKE SADOVE