Sobota, 21. in 22. december 2019

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

Bliža se konec leta 2019. S tem namenom izvajam vikend seminar 1. 2. Stopnje. Vse je odvisno od prijav. Sem Reiki mojster in učitelj postavljen v čas, ko naj bi imel vsak prebujeno univerzalno življensko energijo v sebi kot« čisto« zasnovo. To zasnovo smo dobili,ko smo se rodili. V odraščanju in različnimi pristopi vzgoje smo« čistost« umazali in namesto ljubezni smo nevede začeli dajati več poudarka negativnemu načinu življenja(obsojanje, kritizerstvo, jeza maščevalnost..),kot pa ljubezni,miru…

1.stopnja deluje na dvigu vibracije fizičnega telesa. Spet začutimo sebe v naravni zasnovi. Z njo očistimo in revitaliziramo fizično telo. Priporočam jo vsem osebam .LETA niso omejitev.

2. stopnja je po vibraciji močnejša od 1. Stopnje in deluje na emocionalnem in čustvenem telesu. Pomaga nam razumeti in spremeniti naš odnos do sebe,drugih in okolice…Deluje na ozaveščanju vzorcev,prepričanj in strahov...in vsega, kar nas omejuje. Deluje na preteklosti,sedanjosti in odpira vrata kvalitet za prihodnost.

Na vse dogodke ste vabljeni s prijavami na telefonski številki 041 202 147 (Edvard), z vašim sms sporočilom ime priimek ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

reiki origZaradi lažje organizacije,ki je povezana z uporabo prostorov v SREČNI HIŠI na Tumovi 5 v Novi Gorici vas prosim za pravočasne prijave najmanj 3 dni pred dogodkom na zgornje naslove.
Prispevki za srečanje in predavanje je 10E. Seminarji pa po ceniku.

V pričakovanju vašega obiska vas lepo pozdravljam EDVARD BERGINC REIKI MOJSTER IN UČITELJ…..

VEDNO SE ZAVEDAJ,DA TVOJ LASTNI VLOŽEK V SEBE OBRODI VELIKE SADOVE